Skip to content

Wij geloven...

 • Dat het mogelijk is om een gezondheidszorg te creëren die goed is voor de patient, de zorgprofessional én de maatschappij.
 • Dat iedere zorgprofessional vanuit unieke kracht invloed kan hebben op de gezondheidszorg.
 • Dat bewust inzetten van deze invloed de kwaliteit en beleving van de zorg exponentieel verbetert: voor zorgprofessionals én voor patiënten.
 • Dat er bij zorgprofessionals een verlangen is naar de menselijke maat, naar werken vanuit bezieling en naar meer verbinding.
 • Dat wij samen de gezondheidszorg creëren en vormgeven.
 • Dat de zorg, samen met de maatschappij, altijd in beweging is.
 • Dat een gezondheidszorg die waardengedreven is en patiëntgericht ook heel efficiënt georganiseerd kan worden.
 • Dat er een grote kracht schuilt in het delen van alle beschikbare expertise, verlangens en toekomstdromen.

Graag stellen wij ons voor

MPOWR is de expert in Medisch Leiderschap. Wij zijn allemaal artsen en/of gecertificeerd coach en trainer. In MPOWR bundelen wij onze krachten en enthousiasme. Wij zetten al onze bevlogenheid, expertise, humor, wijsheid en ervaring in voor het creëren van een betere zorg. We geloven absoluut dat verandering mogelijk is! Daartoe brengen wij veel relevante en diverse kennis mee; als zorgprofessionals, als opleider van medisch specialisten, vanuit leiderschapsontwikkeling en het bedrijfsleven. De ondersteuning van creatieve en enthousiaste duizendpoot Cindy is daarbij onmisbaar.

Ons team

Angelique van Dam

Huisarts | Coach | Trainer | Oprichter

Doet álles met volle overgave en liefde en gaat door vuur. Eerst als huisarts en daarna wonend in China en Canada in acupunctuur en leiderschap/coaching. Rasoptimist die altijd mogelijkheden ziet, ook waar anderen dat (nog) niet kunnen. Een tovervat vol contrasten, dus nooit saai. Volgt hart in alles wat het leven brengt. Inspireert met haar overtuiging dat het in de zorg écht anders kan. Is katalysator in de transformatie om artsen vanuit hun diepste kern eigen richting en bevlogenheid te laten vinden.

Cindy de Leeuw

Office management

‘Enthousiaste perfectionist! Brenger van rust en structuur. Favoriete quote: “Everyone you will ever meet knows something you don’t!” Kan geen dag voorbij laten gaan zonder een aflevering van Friends te hebben gezien, gaat nergens heen zonder lippenbalsem en nooit te betrappen op een rommelig huis. Op een missie om de wereld mooier, beter en duurzamer te maken.’

Nienke Kessels

Huisarts | Trainer

What you see is what you get. Voeten in de klei. Energiek, enthousiast. Oprecht, eerlijk. Aandacht maakt alles mooier. Duurzaamheid. Idealist. Samen iets moois neerzetten op deze wereld. Intuïtief, gevoelig, en tegelijkertijd een enorme doener. Blijft zich graag verwonderen.

Arijaan Valkenburg-van den Berg

Gynaecoloog-perinatoloog I Opleider | Trainer

Betrouwbaar en zorgvuldig, creatieve organisator met oog voor stijl en detail. Houdt van lekker schoon en opgeruimd, schrijven met vulpen en meezingen in klassieke koorprojecten. Actief in de kerk en betrokken bij ieder op haar pad, met een groot hart voor kwetsbare mensen. Deelt eigen verkregen inzichten graag met anderen en heeft een open geest om van anderen te leren; samen groeien en verder ontwikkelen.

Valerie Overmeer

Leadership coach | Trainer

Gaat niets uit de weg om de ander nieuwe mogelijkheden te doen inzien. Een compleet palet om in te zetten tijdens iedere coaching en training. Met het fundament in publiek organisatieadvies en nu al jaren de primaire focus op leiderschap en coaching. Wijsheid en hilariteit, een groot hart en oprecht. Wil graag de zorg van binnenuit ondersteunen in verandering.

Raúl Carvajal Cuevas

Leadership coach | Trainer

Passie voor mensen. Een frisse, intense en zachte mix van het analytische brein van een industrieel ingenieur en het creatieve brein van een hart-gedreven wezen. Hij brengt diepte en lichtheid en maakt ruimte voor transformatie en nieuwe wegen. Bewustzijnsverandering creëert energie. Duurzaamheid is een grote drijfveer om in de zorg te werken.

Judy van Zon

Teamcoach | Bruggenbouwer

Brengt analytische geest samen met spiritualiteit. Stevige professionaliteit samen met zachtheid. Heeft moed om de rafelrandjes te benoemen. Inspireert mensen vanuit diverse culturen (ook binnen één organisatie) om hun innerlijke wijsheid en kracht te benutten en zo verbinding te creëren. Is oneindig nieuwsgierig en vindt altijd goud in wat mensen brengen. Zij ziet veel mogelijkheden in de zorg om synergie te creeren binnen teams.

Meer weten over MPOWR?

Neem contact met ons op of stuur ons een berichtje:


  Wij werkten voor:

  Back To Top