skip to Main Content

Op zoek naar een spreker of dagvoorzitter?

Wij – Moniek de Boer en Angelique van Dam – zijn ervaren presentatoren en sprekers en wij weten vanuit onze passie, ervaring en kennis van zaken snel een zaal te boeien. Als dagvoorzitter gebruiken wij ons vermogen in te spelen op wat er in het moment gebeurt en kunnen we vanuit de achtergrond de discussie ruimte geven en leiden op een zachte, doch daadkrachtige wijze. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Angelique van Dam

Huisarts | Coach | Trainer
Doet álles met volle overgave en liefde en gaat door vuur. Eerst als huisarts en daarna wonend in China en Canada in acupunctuur en leiderschap/coaching. Rasoptimist die altijd mogelijkheden ziet,…

Meer weten?

Het onderwerp Medisch Leiderschap leent zich voor diverse invulling als spreker. We hebben bijvoorbeeld voordrachten gehouden over ‘Professional wellbeing’, over ‘Van vinken naar vonken – preventie van burn-out’, over ‘Medisch Leiderschap in de praktijkvoering’, over ‘Waardengedreven leiderschap’ enzovoort. Ook zijn er korte of langere interactieve workshops / sessies mogelijk.

Wij werken ondere anderen voor:

Back To Top

Vraag onze brochure aan