Skip to content

“Ik heb meer rust gekregen en heb meer inzichtelijk wat mijn eigen krachten zijn en hoe ik die kan aanwenden. Zo heb ik ook beter inzichtelijk hoe ik binnen mijn organisatie snaren kan raken om iets in beweging te brengen. Jullie creëren een veilige situatie om te leren.”

“De focus van de leergang van MPOWR is: Wat maakt jou tot wie je bent? En dat wordt langzaam opgebouwd naar hoe je dat kunt gebruiken. Jullie zien bij iedereen een vlammetje branden en daar maken jullie een haardvuur van. In ons vak moet je altijd snel reageren en iedereen is dus snel geneigd om anderen in vakjes te plaatsen. Hier leer je om op een betere en efficiëntere manier te verbinden. “

De Leergang voor a(n)ios heeft bij mij voor bewustwording gezorgd. Ik heb meer inzicht in mijn gedachtes en relaties tot anderen. Dit helpt enorm in het vormgeven van mijn opleiding!’

We wilden onze goede samenwerking daadkrachtiger maken. Door de bijeenkomst met Angelique zijn we eensgezind slagvaardiger geworden, wat zich vertaalt in ons personeelsbeleid en in onze maatschaps-vergaderingen, waarin we steeds één onderwerp van de gemaakte lijst oppakken.

Met hun praktische en creatieve insteek hebben Angelique en Moniek mij geleerd focus en ruimte te maken voor de dingen die voor mij écht belangrijk zijn.

Angelique van MPOWR maakte met haar energie, inspirerende oefeningen en prikkelende vragen heel snel ons systeem zichtbaar.  Hiermee zijn we zelf aan de slag gegaan, waardoor er nu meer begrip onderling en een betere samenwerking is. Echt mooi om te zien!

Moniek heeft mij tijdens de intervisie van de SEH geleerd dat ik zelf invloed heb en sturing kan geven aan bijna elke situatie. Die bewuste keuze zorgt steevast voor een positieve uitkomst!

Back To Top