skip to Main Content

We wilden onze goede samenwerking daadkrachtiger maken. Door de bijeenkomst met Angelique zijn we eensgezind slagvaardiger geworden, wat zich vertaalt in ons personeelsbeleid en in onze maatschaps-vergaderingen, waarin we steeds één onderwerp van de gemaakte lijst oppakken.

Met hun praktische en creatieve insteek hebben Angelique en Moniek mij geleerd focus en ruimte te maken voor de dingen die voor mij écht belangrijk zijn.

Angelique van MPOWR maakte met haar energie, inspirerende oefeningen en prikkelende vragen heel snel ons systeem zichtbaar.  Hiermee zijn we zelf aan de slag gegaan, waardoor er nu meer begrip onderling en een betere samenwerking is. Echt mooi om te zien!

De leergang Medisch leiderschap maakte mij bewust van mijn drijfveren en competenties en gaf mij inzicht in belemmeringen die mijn persoonlijke groei in de weg staan. Ik kreeg de juiste handvatten om mijn persoonlijk en professioneel leiderschap te kunnen ontwikkelen.

Moniek heeft mij tijdens de intervisie van de SEH geleerd dat ik zelf invloed heb en sturing kan geven aan bijna elke situatie. Die bewuste keuze zorgt steevast voor een positieve uitkomst!

Back To Top

Vraag onze brochure aan