Skip to content

“Deze leergang is anders dan andere cursussen door de betrokkenheid, bevlogenheid en kundigheid van de trainers, het leren vanuit beleving en de verdeling tussen actieve stukken en theorie.”

“Tijdens deze nascholing ga je letterlijk op reis; van je eigen (binnen-) wereld naar de wereld van de mensen om je heen (en jouw positie hierin) en vervolgens naar de wereld van de patiëntenzorg. Door deze werelden op één lijn te krijgen word je meer één persoon en voelt alles wat je doet op een dag opeens een stuk logischer!”

“In een relatief korte tijd vergroot je op een bijzondere manier je persoonlijke effectiviteit. Bijzonder in die zin dat er geen sprake is van trucjes of zo, maar dat je nu meer vanuit jezelf, vanuit je eigen kracht, eigen waarden en eigen ZIN anderen benadert, waarbij het open staan voor de ander maakt dat verbinding makkelijker is en je gezamenlijke waarden maken dat je doelen samen makkelijker bereikt.”

“Een intensieve cursus voor de persoon als leider en de ontwikkeling daarvan, niet ‘zweverig’, maar direct toepasbaar. Ik heb geleerd waar mijn persoonlijke krachten liggen, hoe verschillend krachten en drijfveren van anderen kunnen zijn. Je persoon goed kennen om vanwaaruit verder te gaan. De relatie met de praktijk was voor mij heel zichtbaar. Een heel afwisselend en intensief programma. Ik heb inzicht gekregen in organisatiestructuren / veranderingen en hoe je je krachten daarbij kan gebruiken.”

Back To Top