Skip to content

Leestip: De Keuze

In dit prachtige boek omschrijft Dr. Edith Eva Eger heel krachtig de impact van kiezen.

Zij beschrijft haar eigen leven, haar overleving van concentratiekamp Auschwitz, de impact die het heeft gehad en hoe zij zich steeds meer realiseerde dat zij een keuze heeft, altijd.

In dit boek neemt zij je daarin mee. Door de openheid, de diepgang en de diep gevoelde motivatie om je de kracht van kiezen bij te brengen, kan je het boek nauwelijks opzij leggen. Door het boek ga je de grootsheid beseffen van je eigen mogelijkheid om te kunnen kiezen, ongeacht de situatie waarin je je bevindt.

Zij beschrijft ook, dat dat niet altijd makkelijk is, maar wel dat het je altijd meer oplevert dan reactief te zijn. Durven kiezen – je houding, je overtuiging en je gedrag leidt je op een stevig pad van persoonlijke ontwikkeling!

 

Back To Top