Skip to content

Bewust eindigen en bewust starten

Eén van de oefeningen die jij zelf kan doen om meer los te komen van je werk is door bewust een einde dag routine te creëren. Dit zorgt er ook voor, dat je makkelijker op kan starten de volgende dag.

Het einde van de dag kan soms chaotisch verlopen en een aantal to do’s liggen nog opgestapeld op jou te wachten. Door toch even 5 0f 10 minuten einde werkdag bewust stil te staan wat je de volgende dag moet doen en dit bijvoorbeeld op te schrijven, zorg je ervoor dat je het los kunt laten. Je zal het niet vergeten, want je lijstje ligt immers al klaar. Sluit bewust je laptop of ruim je bureau op en zorg dat je geen open eindjes laat liggen.

Neem in je ritme op om elke dag te starten met het zetten van je intentie van de dag: daarmee ben je alle gedachten die je anders meteen kunnen bespringen even voor!

Back To Top