Skip to content

Terugblik 2022

Wat een jaar was het!

We hebben met zijn allen echt hard gewerkt en er een heel mooi jaar van gemaakt.

Voor ons staat bovenaan de persoonlijke verbinding met mensen. Wat fijn om de nascholingen weer fysiek te geven, deelnemers echt aan te kijken en samen met het team te coachen.

Gelukkig was er daarnaast ook tijd voor verbinding met familie, vrienden, de natuur, buitensporten en cultuur. ‘Practice what we preach’ vinden we belangrijk!

We hebben dit jaar ons nieuwe medisch leiderschap model gelanceerd en merken dat dit tijdens workshops, in nascholingen en tijdens eendaagse trainingen mooie handvaten geeft voor persoonlijke ontwikkeling.

2022 was ook een jaar van plezier: humor als impactvolle manier om leren leuker te maken en te versterken. En omdat we het nu eenmaal niet kunnen laten om er zo af en toe wat luchtigheid in te gooien.

Een geheel nieuwe online werkomgeving geeft onze leergangen ook online verdieping en (wetenschappelijk) onderbouwing.

Natuurlijk was er ook ruimte voor creativiteit, voor bezinning en voor stilstaan bij onze eigen WHY en die van anderen.  We mochten op mooie locaties werken, waarbij we altijd de natuur een grote rol geven in het bereiken van transformatie bij al onze deelnemers.

We hebben weer veel deelnemers mogen raken en ondersteund om steviger in hun leiderschap te kunnen staan. Op congressen, in workshops, bijvoorbeeld bij opleiders, in maatwerk bij vakgroepen en huisartspraktijken, in nascholingen en in individuele – en Teamcoaching. Dankbaar zijn we, dat we zoveel artsen positieve zetjes hebben kunnen geven en zo de zorg op pro actieve wijze verbeteren.

Back To Top