Skip to content

Zomer uitdaging!!

Ik daag je uit! Probeer deze zomer minstens één van deze challenges en ervaar bewust wat de impact ervan is! 3×3 is nog leuker😀

Digitale detox: Ik daag je uit om deze zomer 3 weken (Ja, echt!) een digitale detox toe te passen. Probeer je digitale apparaten zoveel mogelijk los te koppelen en beperk toegang tot e-mails, whatsapp en sociale media. Ervaar de vrijheid om volledig te ontspannen. Vorig jaar heb ik dit ook gedaan. Het viel me niet mee om los te komen (wat ik wel shocking vond), maar toen het uiteindelijk was gelukt wende het ook wel heel makkelijk. Om dit te laten slagen had ik georganiseerd dat mijn VA (virtual assistant) oplette of er echt geen mails waren waar ik iets mee moest. Dit jaar ga ik het mezelf en mijn brein weer gunnen! Om echt in het moment te genieten en niet door schermpjes afgeleid te worden.

Explore & Enjoy: Ik daag je uit deze zomer 3 activiteiten te plannen die je nog nooit eerder hebt gedaan, maar die je wel graag altijd al een keer hebt willen doen. Dit kan je zo groot en klein maken als je zelf wil. Ik ga bijvoorbeeld in mijn eentje een dagtocht fietsen. Normaal doe ik dit altijd met anderen. Ook plan ik een stilte/niks dag. Over de derde activiteit ben ik nog aan het nadenken.

Miracle morning: Zet deze zomer 3 ochtenden je wekker heel vroeg; zo rond 05:30u (uiteraard niet direct na een nachtdienst). Sta alleen op, terwijl iedereen nog slaapt en geniet van de stilte. De wereld is nog niet op. Dit is echt een mooi  moment om te mediteren of bijvoorbeeld een flink stuk te wandelen. Ik ga dit doen, terwijl ik wel samen met anderen op vakantie ga. Dat ga ik best lastig vinden, want ik ben geen ochtendmens…maar ik ben wel benieuwd om het uit te proberen.

Leuk als je me laat weten welke uitdaging(en) je hebt gedaan op info@mpowr.nl.

Back To Top