Skip to content

Visualiseren van visie

Visualisatie
Een krachtige vorm om je visie helder te krijgen is visualisatie. Stel je voor hoe jouw ideale toekomst en of werkomgeving of werkdag eruitziet. Denk daarbij bijvoorbeeld na over de impact die je wilt hebben op jouw patiënten, de gemeenschap en de gezondheidszorg in het algemeen. Om jouw visie handen en voeten te geven kan je 3 concrete dingen doen.

  1. Schrijf zo helder mogelijk jouw visie op met ondersteuning van kernboodschappen.
  2. Maak een moodboard, maak jouw visie visueel door online of op Pinterest afbeeldingen te zoeken die jouw visie ondersteunen.
  3. Maak een tekening en kijk wat er dan bij je naar boven komt.

Voor alle opties geldt; hang of leg jouw visie ergens neer waar je er vaak naar kan kijken of kan teruglezen. De kracht van herhaling zorgt onbewust ervoor dat jij blijft handelen in het belang van jouw wensen en visie.

Back To Top