Skip to content

Boekentip: Ontdek je sterke punten 2.0

Dit boek helpt om meer inzicht te krijgen in het begrijpen en benutten van jouw sterke punten. Het boek biedt een gestructureerde aanpak om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke sterke punten en hoe je deze sterke punten effectief kunt gebruiken om persoonlijke groei en professioneel plezier en voldoening te ondersteunen. Bovendien verstevigt het jouw samenwerking met anderen.

Het boek heeft achterin een unieke code voor toegang tot de StrengthsFinder 2.0 assessment, waardoor je in staat bent je sterke punten te identificeren via een online platform.

Na een algehele uitleg over de impact van werken vanuit je kwaliteiten komt er per kwaliteit een uitleg wat hier onder verstaan wordt. Bij iedere kwaliteit komt een uitleg met voorbeelden. Daarna krijg je ‘ideeen om deze kwaliteit te gebruiken’. En ook is er steeds een onderdeel: ‘Werken met mensen die deze kwaliteit bezitten.’

Er is ook een Nederlandse uitgebreidere versie: ‘Ontdek je sterke punten’ van Marcus Buckinham en Donald O. Clifton. Ook hierbij krijg je een code voor het online platform. En krijg je nog iets meer uitleg over het nut van weten en inzetten van je kwaliteiten.

Zoals bij iedere test levert ook deze test je natuurlijk geen absolute waarheid op. Je krijgt inzicht dat je weer een stapje verder kan helpen in het ontdekken van jouw gebruiksaanwijzing.

Back To Top